Borta bra men hemma bäst (?)

2013-07-29 @ 19:58:59 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Jo, men det stämmer nog väldigt bra, på tal om rubriken. Självklart älskar jag att vara på resande fot? Men det är ändå härlig att komma hem, sova i sin egen säng. Wifi...... Hemma är där mobilen kopplar upp sig automatiskt ;)

Befinner mig just nu på en buss på väg hem från Arlanda. Landade för en timme sedan och ska bara hem och sova en natt innan jag åker iväg igen. Har knappt varit hemma denna sommar. Men antar att det är de härliga resorna som gör sommaren ultimat? Att vara ute på äventyr. Ska iallafall bli skönt att mellanlanda hemma en natt, få byta lite kläder ifrån resväskan.

Bjuder på två, osminkade bilder på mig och Joo som togs för 5 minuter sedan.

Kramis, Lou


The Long Ranger

2013-07-28 @ 13:11:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Här om kvällen så var vi och såg The Long Ranger, en film gjord av skaparna till Pirates Of Caribien (Disney) med skådespelarna bla. Jonny Depp, Tom Wilkinson och William Fichtner. Jag, Lou har ju en stor crush på Jonny Depp och i denna filmen så leverarar han som alltid med sin härliga sätt att spela karaktärer på. 
 
 
 
Fimen är en typiskt vilda västen film från Amerika, och skiljer in sig så jätte mycket från andra. Något dem hade lyckats bra med i denna film var att det hade fått in mycket humor (tack vare Mr. Depp) som gjorde att man skrattade flera gånger under filmen. Något som var lite negativt var att det ibland kunde vara ganska rörigt, med tanke på att dem hoppade i olika scener, men i slutet av filmen så fick man ändå ganska klart för sig vad som hände. Vi båda tycker absolut att man ska ta och se filmen (något man inte kan missa) men kanske spendera en kväll hemma framför sin egen tv än att se den på bio. 
 
Vi ger filmen tre av fem stjärnor
 
 
Joo, Lou
 
 
 
 
 

New in.

2013-07-27 @ 20:40:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

Idag spenderade vi lite tid inne i Luleå city. Har ingen aning om vad dem kalla det här, men vi kör på city. Vi förvånades över att det var tre olika köpcentrum, där butikerna låg utspridda i. Man får alltid se nya saker varje dag och detta var ju en annan variant. Blev iallfall lite tommare i plånboken för oss båda. Nu då det är mitt i sommaren så är det väldigt lätt att råka gå loss på alla sommarkläder (framförallt sommar rean) men vi försökte hålla oss borta från det och sikta in oss på hösten. (läs försökte med betoning) 

 

 

 

 

Innan allt stängde så tog jag//Joo och Lou en snabb sväng in på Monki. I sista sekund så hitta jag denna klänning och sprang snabbt in i provhytten och testade den. Jag har alltid gillat klänningar och varit ute effter en lite längre, åtsittande klänningsmodell som denna. Älskar de marinblåa ränderna tillsammans med det vita.

 

 

 

 

Jag /Lou, köpte denna asgrymma tröja idag som jag såg i butiken och tänkte Min Min MIn MIn. Ja, ni kan ju se hur det slutade. Blev min. 

 

 

 

Oh my God, nu snackar vi himmelriket. Har gott och suktat på denna riktigt länge. Den passar bra som jacka nui säsongen och funkar som en tjockare tröja på vintern. Jag, Joo blev helt kär i den.

Vet inte om det blir komplicerat att läsa inlägg som vi båda skrivit tillsammans. Vi försöker iallfall göra det så tydligt som möjligt!

 

Kram, Joo och Lou 


Hola Amigoz

2013-07-27 @ 20:18:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Varför inte börja vårt första inlägg på spanska (aka. litet coolt slang på slutet). Vi har precis skaffat denna blogg tillsamans, no shit Sherlock. Nej men det är något vi båda har funderat på länge, att ha en blogg tillsammans. Vårt mål med det hela är ju att kunna inspirera människor fullt ut. För vem vill inte kunna ha den makten att inspirerar människor? Vi hoppas iallfall på att få kunna göra det. 
 
Vi kallar oss själva för Joo och Lou (säger du det snabbt blir det yolo, och det är ju lättare att minnas oss som. Skämt åt sido) och skulle beskriva oss som kreativa filurer. Där av att vi vill kunna dela med oss av den kreativiteten vi har till andra människor. Och detta är 10-talet, alla anväder sig av internett så varför inte börja här. Aja, you get it. Ge oss några veckor så kommer vi bygga upp världens superblogg. Lovar. 
 
 
(Med tanke på att vi båda besöker vår mormor i skogen så har vi inte värndens bästa bilder att bjuda på.). 
 
Kram,
Joo, Lou